Смут в парламента!  Уважаеми колеги, ще предложа на вашето внимание...

...
Смут в парламента!  Уважаеми колеги, ще предложа на вашето внимание...
Коментари Харесай

Смут в парламента! Вижте как Росен Желязков напрегна пленарната зала, очакваща вот за премиер

Смут в Народното събрание! 

" Уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание... " - с тази имитация, прекратена от многозначителна пауза, ръководителят на Народното събрание Росен Желязков озадачи депутатите тъкмо в 10 часа.

Необичайно за петък, пленарната зала бе извънредно цялостна. Очакванията на депутатите са дали няма да бъде включена изключително точка в дневния ред, с която да се гласоподава Мария Габриел за министър председател.

Право да предлага изключителни точки в програмата за деня има ръководителят на Народното събрание. Затова в мига, в който Желязков сподели: " Уважаеми сътрудници, ще предложа на вашето внимание... ", депутатите замръзнаха по местата си в очакване.

С типичното си възприятие за комизъм обаче Желязков разгласи едночасова отмора да старта на парламентарния надзор. А пленарната зала заедно въздъхна с облекчение и избухна в смях. Секунди по-късно залата остана съвсем празна.

Припомняме, че през днешния ден се чака да е решителен ден от към това ще се гласоподава ли и по кое време изборът на Мария Габриел за министър председател. По-рано през днешния ден министър-председателят в оставка Николай Денков съобщи от Брюксел, че ще е неточност, в случай че се гласоподава сходно нещо.

От Народното събрание пък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов направи много живописен коментар за това дали договарянията с " Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) не престават.

На фона на всичко това ръководителят на Народно събрание Росен Желязков напрегна пленарната зала с думи.

Очаквайте детайлности!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР